BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Bahçeli Bodur'un cenazesine katıldı

Dün işten çıkarıldığı işçi tarafından öldürülen MHP'li Belediye Başkanı Bodur, Hacılar'da toprağa verildi.

Abone ol

Kırıkkale'nin merkez Hacılar beldesi Belediye Başkanı Memduh Bodur'un cenazesi Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Hacılar Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenazeye MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, AK Parti Kırıkkale milletvekilleri Vahit Erdem ve Turan Kıratlı, MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş, MHP Ankara Milletvekili Mustafa Cihan Paçacı, MHP Kırşehir Milletvekili Metin Çobanoğlu, MHP Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, MHP Mersin Milletvekili Behiç Çelik ve vatandaşlar katıldı.

Cenazenin omuzlarda mezarlığa götürülmesi sırasında bazı vatandaşlar, "Başkan'ın daha önce evi kurşunlandı, makamında saldırı oldu, suikast hazırlığı olduğu ortaya çıktı ama Valilik ve Emniyet'ten istenen korumalar bir türlü verilmedi" diye bağırdı. Binlerce kişinin katıldığı Bodur'un cenaze namazı, kalabalık nedeniyle belde meydanında kılındı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli mezarlığa gidip Bodur'un defni sırasında mezarına kürekle toprak attı. Cenaze törenine Kırıkkaleli işadamı Saadettin Saran da katıldı.