BIST 10.191
DOLAR 32,26
EURO 34,91
ALTIN 2.437,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Bahar şenliklerinde muhteşem final

Bayburt Üniversitesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Bahar Şenlikleri final programıyla sona erdi.

Abone ol

Şenliğin son gününde de halkın şenliklere ilgisi oldukça fazlaydı. Gün boyu süren etkinliklerle coşkulu anlar yaşayan üniversiteliler ve Bayburtlular gece de şiir dinletisi, halk oyunları ekibinin gösterileri, semah gösterisi, ışık gösterileri ve ardından Selami Durmuş konseri ile farklı bir Bayburt akşamı yaşadılar.

Şenliklerin son gününde Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu, yaptığı konuşmada şenliklerin halk ile üniversite arasında kaynaşmayı gerçekleştirdiğini, zaman geçtikçe bu kaynaşmanın daha üst seviyelere çıkacağını belirtti. Bayburt Üniversitesinin üçüncü nesil bir toplum üniversitesi olduğunu vurgulayan Mollamahmutoğlu şenliklerde emeği geçenlere ve katılan herkese teşekkür etti.

Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu gecenin finalinde şenlik organizasyonunu gerçekleştiren Söğüt yapım organizasyon şirketi sahibi Ahmet Coşkun’a şenliklerin anısına üzerinde üniversitenin logosunun bulunduğu bir çini hediye etti. Coşkun da Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu’na bir bağlama hediye etti.

Gecede Bayburt Üniversitesi marşı da çalındı. Marşı besteleyen Bayburt Üniversitesi müzik hocası Mecit Akyüz’e Prof. Dr. Murat Mollamahmutoğlu tarafından bir plaket verildi.
Son gece zaman zaman yağan yağmura rağmen katılımcılar programları büyük bir ilgiyle takip etti.