BIST 10.851
DOLAR 32,21
EURO 34,98
ALTIN 2.446,59
HABER /  GÜNCEL

Bahadıra Adriana Lima uğuru

Adriana Lima'nın New York'ta taksisine bindiği Türk şoför, 'Var mısın Yok musun'da yarıştı.

Abone ol

Top modelin telefonla bağlanıp moral verdiği taksici geceden 95 bin lirayla ayrıldı

Daha önce Var mısın Yok musun'a konuk olan Adriana Lima'nın New York'ta tanıştığı taksici Bahadır Karakaş dün 500 bin TL için yarıştı.

Adriana Lima'dan taksi ücreti almayan ancak Var mısın yok musun'a sokması için ricada bulunan Bahadır'ın isteği gerçeğe dönüştü..

Ekranda Lima ile ilginç tanışma hikayesini de anlatan Karakaş, 'Okumak için ABD'ye gitmiştim. New York'ta taksicilik yaparak harçlığımı çıkarıyordum. Bir gün Adriana Lima arkadaşıyla taksime bindi. Sohbet sırasında Var mısın Yok musun'a katılmak istediğimi söyledim' dedi.

Karakaş, olayın ardından Acun Ilıcalı'yı arayan ünlü mankenin ricası üzerine yarışmacı koltuğuna oturdu.

Dengeli yarışah Bahadır son dörde iki kırmızı bir sarı ve bir de mavi kutuyla girdi. Hamdi Bey'in 78 bin liralık teklifini reddetti. Bahadır son ikiye 200 bin TL ve 750 TL'lik kutuyla girdi

Babasının hastalığı dolayısıyla Türkiye'ye üç kez arka arkaya gelince, New York'taki işinden de olan Bahadır'a Hamdi Bey kıyak yaptı.. Normalin 15 bin TL fazlasını önerdi..

Hamdi Bey'in 95 bin TL'lik teklifini, kirada oturan ailesine ev almak için kabul eden Bahadır'ın kutusundan ise 30 bin TL çıktı..

BAHADIR

[PAGE] [PAGE] [PAGE] [PAGE]