BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Baha Tekeli'nin yerine Yüksel Yaşar

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bölge Müdürü Baha Tekeli'nin yerine Baş İş Müfettişi Yüksel Yaşar atandı.

Abone ol

1985 yılından buyana kurumda iş müfettiş yardımcısı, iş müfettişi ve baş iş müfettişi olarak çalışan Yüksel Yaşar, öncelikli hedeflerinin vatandaşlara seri hizmet verebilmek olduğunu söyledi.

Müfettişken denetimin yanısıra birçok proje ve mevzuat düzenlemelerinde görev alan Yüksel Yaşar, öncelikli amacının çalışma hayatı içeirsinde bulunuan tüm kesimlerin memnuniyet düzeyini artırmak olduğunu kaydetti.

Yaşar, "Çalışma barışını sütrekli kılmak ve vatandaşların talep ve şikayetlerine mümkün olan en kısa zamanda cevap vermeyi hedefliyoruz. Bölge Müdürlüğü bünyesindeki özveriyle çalışan sınırlı sayıdaki memurların motivasyonunu üst düzeyde tutarak en iyi hizmeti vermeye çalışacağız. Personelin vatandaşla olan ilişkilerini daima pozitif ve üretken kılmak istiyoruz. Bölge Müdürlüğümüze gelen bütün vatandaşların, düşünülenin aksine devletin sıcak ve pozitif yatklaşımlarını görmesi ve tatmin edici sonuca ulaşmasını sağlamaktır" dedi.

Öte yandan, eski Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bursa Bölge Müdürü Baha Tekeli de baş müfettiş olarak görevine devam edecek.