BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  DÜNYA

Bağdadi'nin eski eşi konuştu! Onu sevmiyordum...

IŞİD'in lideri Ebubekir El Bağdadi'nin eski eşi Saca Hamid El Dulaimi Bağdadi'yle iligili; ''kocam bir aile babasıydı, şimdi ise kan döküyor'' dedi.

Abone ol

Binlerce insanın ölümünden sorumlu olan terör örgütü IŞİD'in lideri Ebubekir El Bağdadi'nin eski eşi Saca Hamid El Dulaimi, dünyanın peşinde olduğu teröristle yaşadığı 3 aylık evliliğe ilişkin açıklamalarda bulundu.

İngiliz Independent gazetesinin haberine göre; 28 yaşındaki Dulaimi, “Ben normal ve ailesine bağlı bir kişiyle, üniversite hocasıyla evlendim. Her sabah işine gidip evine, ailesine dönüyordu. Hiçbir direniş hareketine katılmadı. Dünyanın en tehlikeli örgütünün lideri nasıl oldu benim için halen bir sır” diye konuştu.

2008'DE ÜNİVERSİTEDE DERS VERİYORDU

Dulaimi, Bağdadi'nin 2008 yılında evli oldukları dönemde üniversitede İslam üzerine ders veren bir hoca olduğunu açıkladı. Dulaimi'ye göre o dönemde Bağdadi'nin adı Hisham Mohammad'dı.

ONU SEVMİYORDUM MUTLU DEĞİLDİM

"Eski eşim çok gizemli bir adamdı" diyen Dulami, "Onunla normal konuşmak mümkün değildi. Onu sevmiyordum, mutlu değildim ve ondan ayrıldım" ifadesini kullandı. Evlilikleri sadece üç ay süren Dulaimi, IŞİD liderinin ‘en meşhur karısı’ olarak gösteriliyor.