BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Yattara kimdir Survivor'da Yunus Günçe krizi!

Yattara kimdir Survivor'da ilk kez tartışmaya girdi. Survivor ünlülerin en iyi yarışmacılarından biri olan Yattara yeni bölümde Yunus Günçe ile birbirine girdi. Yunus'un 'sus' demesine sinirlenen Yattara olay oldu.

Abone ol

Yattara kimdir Survivor'da Yunus ile girdiği tartışma adayı salladı. Survivor ünlülerin en iti oyuncularından biri olan Yattara kritik ödül oyununda kendisine 'sus' diyen Yunus Günçe ile birbrine girdi. Kısa sürede tartışmaya Mehmet ve Atakan'ın da girmesi ile tartışma daha da büyüdü. Herkes Yattara diskalifiye mi oldu sorusunun cevabını merak ediyor. Bu sorunun cevabı akşam yeni bölümde belli olacak.

YATTARA KİMDİR YUNUS GÜNÇE KAVGASI İZLE

Yattara her oyun kazandığında Miss Pokou diyor. Peki Miss Pokou nedir ya da kimdir?

Survivor adasındaki futbol yıldızı Yattara Türkçesi kadar sempatik tavırları ile de izleyiciden geçer not aldı. Kendisini 'Karadeniz fırtınası' olarak tanımlayan Yattara, her oyundan sonra Miss Pokou deyince merak konusu oldu.

Kimdir bu Miss Pokou ya da ne? Yattara ada konseyinde açıkladı.

Acun Ilıcalı ada konseyinde sorunca Miss Pokou sırrı aydınlandı. Meğer Miss eşinin Pokou da Yattara'nın lakabıymış.

İşte Yattara'nın Miss Pokou kim? sorusuna verdiği yanıt;

-Miss benim eşimin, Pokou benim lakabım. Benim eşime Belçika ve Afrika'daki herkes Miss Pokou diyor. Oyun kazanınca ona burdan bu sözle hediye gönderiyorum.