BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,85
ALTIN 2.446,91
HABER /  MEDYA

Yunus Günçe kimdir Yattara kavgası kriz çıkardı

Yunus Günçe kimdir Survivor'da son haftalarda gözler üstünde. Survivor son bölümde oyun oyununda Yattara ile girdiği tartışa sonucu ada karıştı. Araya Atakan ve Mehmet'in de girmesi ise ada bir ana karıştı.

Abone ol

Yunus Günçe kimdir Survivor 2016'yı karıştırdı. Son günlerde sürekli adından sözettiren ve Yunus Günçe son ödül oyununda yine şimşekleri üzerine çekiyor. Takım arkadaşı Yattara ile tartışan Yunus Günçe araya Mehmet ve Atakan'ın girmesi ile daha da sinirlendi ve ipler iyice koptu.

YUNUS GÜNÇE KİMDİR OLAY YATTARA KAVGASI

Survivor adasında Avatar Atakan'a yaklaşarak finale gitmeye niyet eden Yunus Günçe son elemede Tuğba Özay tarafından ismi söylenince şoke eden adımlar attı.

 Yunus Günçe isminin yazılmasına Atakan tepki vermedi diye ona ihanet etti. Nagihan Karadere ve ismini yazan Tuğba Özay'a yanaşan Yunus Günçe açıklamaları ile de ağızları açık bıraktı.

Yunus Günçe Nagihan Karadere'ye 'Senin birinci olmanı istiyorum' dedikten sonra ihanet ve ikiyüzlülük yapacağını açıkça ilan etti.

Peki kimdir Yunus Günçe? Nasıl bir insan ve Instagram hesabından neler yansıyor?

KAFAMDA BÖCEKLER VAR

Yunus Günçe Survivor'a katılmadan önce kitap yazmayı denemiş. Kafamda böcekler var isimli kitabını sosyal medya hesabından "Bakirdim. Ve tam bir bakir erkek halleriydi halim. Acemi, ürkek, telaşlı" #kafamdaböceklervar /yazı hali" satırlarıyla tanıtmış.

Daha önce birçok dizi ve reklamda oynayan Yunus Günce'nin Almanya doğumlu.

Yunus Günçe'nin ailesi Aslen Trabzon / Akçaabatlı. Number One TV'da başlamış olduğu DJ'lik kariyerine Radio Hot'ta devam etmişti.

TRT 1 de Uçurtma adlı çocuk programı sunuculuğu yapmıştı. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim adlı okul dizisinde Gökhan (Çekirge) karakterini canlandırmıştı.

 Çeşitli markaların TV ve basılı çalışmalarında oyunculuk yapan Yunus Günçe reklam ve filmlerde seslendirme de yapıyor.  Mustafa Altıoklar'ın yönetmenliğini üstlendiği O Şimdi Asker, Oğuzhan Tercan ın yönettiği Hırsız Var adlı sinema filminlerde de rol aldı.