BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Bağcılar cinayetinde bir tutuklama

Bağcılar'da işlenen korkunc cinayetin sır perdesi aralanıyor. Altınları için boğularak öldürülen kadınla ilgili bir kişi tutuklandı.

Abone ol Bağcılar'da, el ve ayaklarını bağlayıp boğarak öldürdükleri kadının ziynet eşyası ile parasını aldıkları öne sürülen şüphelilerden biri tutuklandı. Diğer şüpheli İlhan G'nin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde 9 Ağustos 2008 tarihinde, evinde yalnız yaşayan Mecbure Bayram'ın (51), el ve ayakları bağlandıktan sonra boğularak öldürülmesi olayına ilişkin soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerden Yılmaz S'yi Van'ın Erciş ilçesinde bulunan akrabalarının evinde yakaladı.

İstanbul'a getirilerek emniyette sorgulanan ve inşaatlarda işçilik yaptığı belirlenen Yılmaz S'ın, İlhan G. adlı kişi ile Mecbure Bayram'ın evine girerek el ve ayaklarını bağlayıp boğarak öldürdükten sonra evde bulunan 40 cumhuriyet altını, 8 burma bilezik ve 500 YTL'yi alarak kaçtıklarını söylediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yılmaz S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli İlhan G'nin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü kaydedildi