BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Babasının gözyaşlarına dayanamadı!

Galatasaray taraftarı 19 yaşındaki Uğur Fakılı'nın katil zanlısı vicdan azabı çekip polise gitti

Abone ol

İstanbul Mecidiyeköy'de bıçaklanarak öldürülen Galatasaray taraftarı 19 yaşındaki Uğur Fakılı'nın şüphelisi Muhammet Yakup İ. (20) polise teslim oldu. Zanlının ifadeleri doğrultusunda olay sırasında yanında bulunan iki arkadaşı da gözaltına alındı. Çeşitli suçlardan polise geliş kaydı olan şüphelilerden Muhammet Yakup İ.'nin "Birlikte yolculuk yaptığımız metrobuste alkol alıp etrafı rahatsız ettiler. Meydanda yürürken üzerimdeki Real Madrid forması yüzünden bize sataştı. Bu yüzden küfürleştik. Bana doğru bıçak salladı, bunun üzerine o anda yerde bulduğum bıçakla ona saldırdım" dedi.

ZANLI KENDİ İSTEĞİYLE TESLİM OLDU

Pazar günü yapılan Galatasaray-Bursaspor maçına giden 19 yaşındaki Galatasaray taraftarı Uğur Fakılı'nın öldürülmesiyle ilgili soruşturma yürüten Cinayet Büro Amirliği ekipleri, görgü tanıkları ve çevredeki kamera görüntülerinden şüphelileri tespit etti. Olaya karışan 3 kişinin kimlik tespit çalışmaları sürerken, dün gece Muhammet Yakup İ. (20) adlı bir kişi olayın faili olduğunu belirterek Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlının ifadesi doğrultusunda, yanında bulunan Murat Ç. (25) ile Uğur Yavuz (21) de adlı kişiler de gözaltına alındı.

BABASINI GÖRÜNCE VİCDAN AZABI ÇEKTİM

Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan Muhammet Yakup İ.'nin ifadesinde, "Garsonluk işi için 3 arkadaşımla görüşmeye gelmiştik. Bahçelievler'den beri birlikte yolculuk yaptığımız metrobüste, karşı taraf grupça alkol alıp etrafı rahatsız ettiler. Meydanda yürürken üzerimdeki Real Madrid forması yüzünden bize sataştı. Bu yüzden küfürleştik. Bana doğru bıçak salladı, bunun üzerine o anda yerde bulduğum bıçakla ona karşılık verdim. Daha sonra ölen çocuğun babasını televizyon ve haberlerde görünce vicdan azabı çekerek teslim oldum. İş görüşmesine giderken katil oldum çok pişmanım" dedi. Şüphelilerin emniyet müdürlüğündeki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.