BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Babası kabul etmemişti teröristin cenazesi bakın ne olacak

ANKARA'da terör saldırısını gerçekleştireren 37 kişinin ölümüne neden olan terörist Seher Çağla Demir kimsesizler mezarlığına gömülecek.

Abone ol

ANKARA'da Kızılay’da geçtiğimiz 13 Mart'ta meydana gelen terör saldırısı ile ilgili olarak Adli Tıp işlemleri tamamlandı.

Adli Tıp işlemlerinin bitmesine rağmen Seher Çağla Demir’in cenazesini kimse almadı. Demir’in cenazesi belediye veya mülki idare amirliği tarafından kimsesizler mezarlığına gömülecek.

"CENAZESİNİ KABUL ETMİYORUM"

Seher Çağla Demir’in Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi’nde oturan ailesinden DNA karşılaştırması için önceki gün kan örneği alınmıştı. Demir'in ailesinin yaklaşık 30 yıl önce Kars’tan göç ederek Marmara Ereğlisi’ne yerleştiği belirlendi.

Baba D. ifadesinde, "Kızım ilk, orta ve liseyi Marmara Ereğlisi’nde okudu. Daha sonra Balıkesir’de üniversitesi kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. Daha sonra kendisinden haber alamadık. Kayıp başvurusu da yaptık. Ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" demişti.

DİĞER TERÖRİSTİN BABASI BAŞVURDU

Özgür Ü’nün cesedini almak için ise babasının Adli Tıp Kurumu’na başvuru yaptığı öğrenildi. Adli Tıp Kurumu da Özgür Ü’nün babasının başvuru talebini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletti. Savcılık, cesedin Özgür Ü’nün babasına verilmesinde bir sakınca olmadığını bildirdi.