BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Babası eşiyle birlikte olunca çıldırdı

Sapkınlık dolu haber Erzincan'dan geldi. 17 yaşındaki genç babasını bıçakladı. Sebep de babasının imam nikahlı eşiyle birlikte olması.

Abone ol

Erzincan'da hırsızlık suçundan cezaevine giren ve bir ay önce tahliye olan 19 yaşındaki T. A. 15 yaşındaki eşi Y. Ö. ile birkaç kez birlikte olan öz babası 35 yaşınrdaki Ü. A'yı bıçakladı. Baba, ağır yaralanırken araya giren Y. Ö'de karın ve koluna asibet eden bıçak darbeleri ile hafif yaralandı.

Olay dün gece saat 02.00 sıralarında Taksim Mahallesi 1119 sokaktaki evde meydana geldi. 2 ay önce hırsızlık suçundan cezaevine giren ve 1 ay önce tahliye olan 19 yaşındaki T. A., durumundan şüphelendiği imam nikahlı eşi Y.Ö ile tartışmaya başladı.

BENİMLE BİRLİKTE OLURSAN KOCANI ÇIKARIRIM

İddiaya göre, tartışma sırasında Y. Ö. kocası T.A.ya "Baban benimle birlikte olursan eşini cezaevinden çıkartacağım dediği için birlikte olduk" dedi.

Bu söz karşısında çılgına dönen T. Ö., babası Ü. Ö ile tartıştı. Babasının "Öyle bir şey yok" demesine rağmen, T. Ö. üzerindeki kelebek tabir edilen bıçağı çıkartarak babasını koltuk altı ve kafasından defalarca bıçakladı.

Araya girmeye çalışan eşini de bıçaklayan T.Ö. evden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesine ağır yaralı olarak kaldırılan baba T.Ö. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, Y.Ö ayakta tedavi görerek taburcu edildi.

Olayın ardından evden kaçan ve bugün sabah üzerini değişmek üzere eve gelen T. A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. T. A., 'Adam öldürmeye teşebbüs, esrar bulundurmak, küçük yaştaki kızı alıkoymak ve cinsel istismar' suçlarından adliyeye sevk edildi. Hırsızlıktan sabıkası bulunan evli ve iki çocuk babası Ü. A. hayati tehlikeyi atlatırsa küçük yaştaki kıza cinsel istismar suçundan işlem göreceği öğrenildi.