BIST 9.717
DOLAR 32,50
EURO 34,92
ALTIN 2.436,28
HABER /  GÜNCEL

Babası eşine tecavüz edince öldürdü

Sakarya'da birlikte yaşadığı 16 yaşındaki imam nikahlı eşine tecavüz eden babasını öldürdü.

Abone ol

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde M.A. (30), imam nikahlı yaşadığı 16 yaşındaki kıza tecavüz ettiğini öne sürdüğü babası Hasan A.'yı (58) tabancayla vurarak öldürdü.

Adapazarı 32 Evler Mahallesi'nde yaşayan M.A. (30), 4 ay önce B.K.'yı (16) kaçırarak nikahsız yaşamaya başladı. İddiaya göre, M.A.'nın babası Hasan A. (58), gelini B.K.'yı tehdit ederek defalarca tecavüz etti.

BABASINA KURŞUN YAĞDIRDI

Kayınpederinin tecavüzüne uğradığını ileri süren B.K.'nın durumu anlatması üzerine çılgına dönen M.A., evinde babasına kurşun yağdırdı. Hasan A. vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlar sonucu olay yerinde öldü.

BABA MEZARA OĞUL HAPİSE

Olay sonrası kaçan M.A., cinayette kullandığı tabancayla birlikte polis tarafından yakalandı. Oğlu tarafından öldürülen Hasan A'nın cesedi, cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Katil zanlısı M.A. ise emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

CİNSEL İLİŞKİ SIRASINDA
GENÇ KIZIN KALBİ DURDU

[PAGE]

Sivas'ta erkek arkadaşı 21 yaşındaki H.G.D. ile cinsel ilişkiye giren V.Y.'nin kalbi durdu SİVAS'ta erkek arkadaşı 21 yaşındaki H.G.D. ile cinsel ilişkiye girdiği sırada 21 yaşındaki V.Y.'nin kalbi durdu. Ambulansla hastaneye kaldırılan V.Y. kurtarılamadı.

Olay, Mevlana Mahallesi Güzel Evler A Blok 5'inci katındaki apartman dairesinde meydana geldi. V.Y. öğlenden sonra 1.5 yıldan bu yana birlikte olduğu erkek arkadaşı H.G.D.'nin evine gitti. İki sevgili burada bir süre sonra cinsel ilişkiye girdi. İlişki sırasında genç kızın kalbi durdu. Paniğe kapılan H.G.D. hemen ambulans çağırdı. Eve gelen ambulansa konulan V.Y. Numune Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Burada kalbi tekrar çalıştırılmak istenen V.Y. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Cinayet masası ekipleri H.G.D.'yi gözaltına alarak evde incelemelerde bulundu. Polisin cinayet ihtimalini de göz önünde bulundurduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. Olayın ayrıntıları H.G.D.’nin vereceği ifadeler sonrası netlik kazanacak.

BEKARETİNİ KAYBEDİNCE PANİĞE KAPILMIŞ

Polis tarafından gözaltına alınan H.G.D., ilk ifadesinde kendisinin evde uyuduğunu, bu sırada eve gelen V.Y.'nin kendisini uyandırdığını, ardından da birlikte olduklarını söyledi. H.G.D. bir süre seviştikten sonra cinsel ilişkiye girdiklerini, bu sırada bakire olan V.Y.'nin cinsel organından gelen kanı görünce heyecana kapılıp bayıldığını, bir kez tokatlayarak ayılttığını söyledi. H.G.D., genç kızın tekrar bayılması üzerine ise sağlık ekiplerini çağırarak hastaneye kaldırdıklarını ifade etti. Genç kızın hastanede yapılan ilk müdahele sırasında bir kez kalbinin yeniden çalıştırıldığı, ancak yoğun bakıma götürülürken yeniden durduğunu ve tekrar hayata döndürülemediği öğrenildi.

KADINLAR MARKETTEN PREZERVATİF ÇALARKEN
YAKALANDI...

[PAGE]

Pendik’te müşteri gibi girdikleri bir marketten bin 500 TL’lik prezervatif ve jilet çalarken güvenlik kameralarına yakalandı.

Pendik Şentürkler Market yetkilileri Pendik Cumhuriyet Savcılığı?na başvurarak 6 Haziran 2010 günü rafta bulunan bin 500 TL değerindeki prezervatif ve jiletlerin çalındığını bildirdi. Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri, sözkonusu marketin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi.

İnceleme sırasında ekipler, daha önceden bir çok defa benzer suçlardan gözaltına alınan Fatma K.(37) ile Çiçek G.(29)'in hırsızlık yaptıklarının görüntülendiğini belirledi. Kamera görüntülerinde, müşteri gibi markete giren iki kadının prezervatif ve jiletlerin bulunduğu raflara yöneldiği görülüyor.

 Bu tespit üzerine Kadıköy'de düzenlenen operasyonda, Fatma K. ile Çiçek G. yakalanrak gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilerek işlemleri yapılan Fatma K. ile Çiçek G. çıkarıldıkları Pendik Adliyesinde mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Zanlılardan Çiçek G.'nin 6 aylık hamile olduğu öğrenildi. Emniyet çıkışında iki kadın, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına küfürler savurdu.

FAL BAKMAK İÇİN GİRDİĞİ EVLERİ
BÖYLE SOYDU

[PAGE]

Kırıkkale'de bir eve fal bakmak amacıyla giren kadın, evde bulunan altınları çalarak kayıplara karıştı. Olayın ardından geniş çaplı bir çalışma başlatan polis falcı kadını kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Sanayi Mahallesi 1360 sokak üzerinde bulunan bire eve fal bakmak amacıyla giren N.K adlı kadın, evin içinde büyü olduğunu iddia ederek evde bulunan altınları istedi.

FALCIYA İNANDI ALTINLARI GETİRDİ

Bunu üzerine ev sahibi 100 gram ağırlığında altın bilezik, 2 adet küçük altın ve 1 adet altın kol saatini gizlediği yerden getirdi. Büyünün altınları gizledikten sonra bozulacağını söyleyen falcı N.K., yan odaya geçti. Bir süre içeride bekleyen N.K. ev sahibinden kendisi gittikten sonra kilitlediği odayı açması gerektiğini söyledi.

FALCI KAYIPLARA KARIŞTI

Evdeki büyünün bozulduğunu inanan ev sahibi, altınlarını almak için kapıyı açarak içeri girdiğinde altınların çalındığını fark ederek polise haber verdi.

Olay yerine gelen polis, parmak izinin ardından N.K.'yi kısa sürede yakaladı. Altınları ev sahibine teslim etti. Zanlı N.K ise, adliyeye sevk edildi.

PLAYBOY DERGİSİNE SOYUNAN
GARDİYAN KOVULDU!

[PAGE]

ABD’de Arkansas hapishanesinde gardiyan olarak çalışan 21 yaşındaki Jessie Lunderby isimli gardiyan, Playboy dergisine çıplak pozlar verince işini kaybetti.

Playboy’a Haziran ayında soyunan sarışın gardiyanın fotoğrafları internette 2 milyon tık alınca, hapishane yönetimi olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Jessie her ne kadar modellikle hobi olarak ilgilendiğini söylese de hapishane yönetimi, artık birlikte çalışamayacaklarını belirterek kadın gardiyanı işten çıkardı.