BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,84
ALTIN 2.440,26
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Babalar Gününe özel konut projeleri 2014

Babalar Günü'ne az bir zaman kala inşaat firmalarıda konut projelerinde babalara özel kampanyalar sundu...

Abone ol

Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap ve Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Metropol İstanbul projesi, Babalar Günü'nü unutmayan projelerden.

Uluslararası İstanbul Finans Merkezi'nde Ataşehir'de.Firmalar sadece İstanbullu değil Ankaralı babaları da sevindirecek

BABALAR GÜNÜNE ÖZEL HELİKOPTER GEZİSİ

İnşa edilen Metropol İstanbul projesinde 14-15 Haziran tarihlerinde konut alanlar için aileleri ile birlikte helikopter gezisinin yanı sıra Çırağan Sarayı’nda akşam yemeği hediye ediliyor. Metropol İstanbul'un Babalar Günü hediyesi ile Beylerbeyi Sarayı, Hip Kasrı, Süleymaniye Camii, Ayasofya, Rahmi Koç Müzesi, Eski Galata Köprüsü, Dolmabahçe Sarayı gibi İstanbul’un sembol mekanlarını gökyüzünden izleyebileceksiniz.

METROPOL İSTANBUL BABALARA AYRICALIK SUNUYOR

Metropol İstanbul projesi toplam 800 bin metrekare alanda 3 blok halinde yükseliyor. İnşaat çalışmaları tamamlandığında antensiz 250 metre yükseklik ile Avrupa’nın en yüksek kulelerinden biri olacak Metropol İstanbul, 1.5 milyar liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. Metropol İstanbul projesinde daireler stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde müşterilere sunuluyor. Metropol İstanbul'daki dairelerin alanları 44 metrekareden başlıyor ve 228 metrekareye kadar değişiklik gösteriyor.

TESLİMLER YIL SONUNDA

2 bin bağımsız ünite ve 450'den fazi ofisin yer aldığı Metropol İstanbul projesinde teslimler yıl sonu yapılacak. Metropol İstanbul projesinin toplam inşaat alanı 800 bin metrekare olarak belirlendi.