BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Babacan'ı gördü bira şişesini sakladı

Antalya'da partisinin seçim çalışmalarına destek veren Babacan'ın bir turistle sohbeti kameralara böyle yansıdı.

Abone ol
Bakan Ali Babacan, Antalya'da tarihi Kaleiçi Semti'ni gezdi. Bu sırada çarşıda gezen Norveçli bir turist Bakan Babacan'ı görünce, bira şişesini arkasına sakladı, sohbet boyunca da öyle tuttu.

Ali Babacan, Antalya’da partisinin belediye başkan adaylarının seçim çalışmalarına destek için esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bakan Babacan beraberindeki heyetle birlikte Yat Limanı, tarihi Kaleiçi, Atatürk Caddesi, Karaalioğlu Parkı ve devamında yeniden Kaleiçi şeklinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
 
NAZAR BONCUĞU SATIN ALDI
 
Başbakan Yardımcısı Babacan, Kaleiçi gezisinde Mahir Özkardeş adlı cam üfleme sanatı ustasının dükkanını ziyaretinde, cam bir süs eşyasının kendisi için yapılışını izledi. Babacan, ateş kullanılarak üfleme sanatıyla camlara şekil veren ustadan, 50 lira karşılığında 10 tane nazar boncuğu anahtarlık satın aldı.

23593324.jpg 
 
BİRA ŞİŞESİNİ SAKLADI
 
Kaleiçi turunda Babacan ve beraberindekiler, tatil için Antalya’ya gelen Norveçli iki turistle karşılaştı. Norveçli turistlerden biri, elinde bulunan bira şişesini Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın görmeyeceği şekilde bir eliyle arkasına sakladı. Babacan’ın iki turistle yaklaşık 5 dakika süren sohbeti boyunca, elinde bira şişesi bulunduran turist, içmekte olduğu birayı arkasında sakladı.