BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Azrail hırsızı işbaşında yakaladı

Adana’da bir kişi, hırsızlık yapmak amacıyla girdiği apartmanın merdivenlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dairelerden b...

Abone ol

Adana’da bir kişi, hırsızlık yapmak amacıyla girdiği apartmanın merdivenlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dairelerden birine girdiği belirlenen şahsın üzerinde tornavida, kart ve tel toka gibi hırsızlık yapmakta kullanılan malzemeler çıktı.
Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesi Yurt Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Sebahat Sonkur üst kat komşusuna gitmek için asansöre binip 6. kata çıktı. Sonkur asansörden indiğinde merdivenlerde yerde bir kişinin yattığını gördü. Bunun üzerine asansörü kapatıp hemen evine dönüp durumu eşine anlattı. Ahmek Sonkur da polisi arayıp durumu bildirdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın kalp krizinden hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ise şahsın üzerinde yaptığı aramada 2 tane sahte kimlik buldu. Yapılan araştırmada şahsın gerçek isminin Camalettin Serdal Kumtepe (52) olduğu belirlendi. Polis araştırmayı derinleştirdiğinde şahsın İzmir’de yaşadığını hırsızlık, evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık suçlarından 36 kaydı bulunduğunu belirledi. Ölen şahsın üzerinde hırsızlıkta kullandığı tornavida, kart ve tel tokalar çıktı.
Şahsın apartmana girerken takım çantasıyla girdiği, bir eve girip çıktıktan sonra merdivenlerden inerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini belirledi.
Yapılan çalışmanın ardından şahsın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından Kumtepe’nin cenazesi yakınları tarafından alınarak İzmir’e götürülüp toprağa verildi.
Ölen şahsı merdivenlerde yatarken ilk gören ve eşine haber veren Sonkur, "Hiç tanımadığımız bir adam merdivenlerde yatıyordu. Bende bir komşuya tamire gelen birisi sandım. Hemen asansöre binip eşime haber verdim. Sonra polisler ve sağlık ekipler geldi. Ancak adam ölmüştü. Sonra polislerden öğrendik adam bizim apartmana hırsızlığa gelmiş. Hatta yukarı kata girmiş ancak bir şey alamadan geri çıkmış. Ondan sonra da buradan inerken ölmüş. Ben artık evde tek kalamıyorum çok korkuyorum. Böyle bir şey daha önce başımıza hiç gelmedi. Adamı burada cansız halde yatarken görünce zaten şok oldum" diye konuştu.
Hemen kapısının önünde bir kişinin öldüğünü gören Aygün Kutman ise ses duyarak kapıyı açtığında merdivenlerde yatan birini gördüğünü belirterek, "Ben hemen nabzına baktım adam hala yaşıyordu. Çocuklar fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı. Adam buraya hırsızlık yapmaya girmiş ama buna canı yetmedi. Daha önce de benim evime hırsız girmek istemiş ama girememişti" dedi.
(İHA)