BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım o sözler için ne dedi?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'la Galatasaray'ın kaptanı arasında yaşanan olaya Yıldırım'dan bakın ne açıklama geldi.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın kaptanı Arda Turan'a söylediği 'Ulan Arda, sen de mi burdasın' sözleriyle ilgili açıklama yaptı. Yıldırım, 'Böyle söz halk arasında devamlı kullanılır. Hakaret yok, incitici de değil. Benimle mahkemelik olanlar kin kustu' dedi.

Akşam'ın haberine göre, G.Saray kaptanı Arda Turan'a bir çorbacı açılışında 'Ulan Arda, sen de mi burdasın' diyen F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, önceki gece yaşanan olayın perde arkasını anlattı. Başkan Yıldırım, dünkü Bucaspor maçı öncesinde 'Ulan' sözü ve yapılan eleştirilerle ilgili şu açıklamada bulundu:

'O lafı sevgi anlamında kullandım. Hakaret yok. İncitici de değil. Saatlerce program yapan ve bir saatini bu konuya ayıran tv programlarının bu kadar boş olduğunu hiç zannetmiyordum. Sırf benimle mahkemelik oldukları için kin kusanlar var. Böyle söz halk arasında devamlı kullanılır. Tüm samimiyetimle sevgi belirtisi olarak hitap ettim.'