BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.508,49
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım hastanede isyan etti

Sağlık sorunları nedeniyle hastanede bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hastanedeki görevlilere dert yandı

Abone ol

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan ve yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle tedavi altına alınan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hastanedeki görevlilere dert yandı.

"Maçlarımızı tüm Türkiye izledi. Şike yapıldıysa neden hiçbirini rahat kazanamadık."

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Metris Cezaevi'nde ziyaretine gelenlere aktardığı, "Şampiyonluğu hakkımızla kazandık" ifadelerini, farklı şekillerde tedavi altına alındığı Şişli Etfal Hastanesi'nde de dile getirdiği öğrenildi. Yıldırım, doktorlar ve görevli jandarmalara sık sık sohbet ettiği belirtiliyor.

BU NASIL SATIN ALMA?

Fotospor'un haberine göre, bu sohbetlerde en fazla, son haftalarda oynadıkları maçların hepsinin büyük çekişme içinde geçtiğini anlatan Yıldırım, böyle şike olamayacağını söyledi. Fenerbahçe Başkanı, "Madem maçları bağladık, neden hepsinde bu kadar sıkıntı yaşadık? Satın alınmış maçta böyle sıkıntı mı yaşanır" dedi.

ALIN TERİNE HAKSIZLIK

Milyonlarca insanın maçlarını izlediğini ve kimsenin hiçbir karşılaşma için "Satın alınmış" diyemediğini ve diyemeyeceğini söyleyen Yıldırım, "Bana gelip bağladığımız ve şike ile kazandığımız tek bir maç gösteremezler. Her puanımızda futbolcularımızın alın teri var" diye konuştu.