BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.401,25
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım Fener bayrağını indirdi

Aziz Yıldırım'ın şampiyonluk beklentisinin sembolü olan Altunizade'deki işyerine astığı dev Fenerbahçe bayrağı indirildi.

Abone ol

Fenerbahçe şampiyon olsa o kadar çok şey yapılacaktı ki. 1001 Gece Masalları'ndan çıkmış gibi coşkulu kutlamalarla 40 gün 40 gece eğlenceler düzenlenecekti.

Sarı-Lacivertli camiadaki beklentilerin büyüklüğünün sembolü Başkan Aziz Yıldırım'ın Altunizade'deki işyerinin dış cephesine astığı dev Fenerbahçe bayrağı olmuştu. O bayrak indi.

Fenerbahçe'ye hakim duygu ise öfke. Taraftarlar kadar öfkeli olan Başkan Yıldırım'ın maçtan sonra soyunma odasına inip futbolculara ve teknik heyete ağır küfürler ettiği bildirildi. Özellikle Türk futbolculara yönelik küfürleri Cristian gibi bazı futbolcuların ise anlamadığı ortaya çıktı. Cristian, Brezilya basınına 'Maç sonunda şampiyonduk. Omuzlardaydık. Bir anda şampiyon olmadığımızı anladık.

Kimse şampiyon olmadığımıza inanmak istemiyordu. Soyunma odasına gittik. Herkes şaşkın birbirine bakıyordu. Kimseden ses çıkmadı. Başkan geldi. En çok o üzülmüştü. Konuşurken elleri titriyordu. Kalp krizi geçirecek diye korktum. Bir şeyler söyledi ama ben anlamadım. Tüm futbolcuların başı yere eğildi. Sanırım kulübümde büyük yenilikler olacak' dedi.

Futbolcular arabalarını almaya gidemediler

Trabzonspor maçının ardından Şükrü Saracoğlu'ndan polis otolarıyla kaçırılan Fenerbahçeli futbolcuların korkudan bir daha stada dönemedikleri ortaya çıktı. Bazı futbolcular Kadıköy'de el ayak çekildikten sonra gece saat 03.00'te stada gidip arabalarını götürdükleri, bazılarının ise tekrar sokağa çıkmaya cesaret edemediği bildirildi. Futbolcular, dün sabah akrabalarını gönderip, stadın otoparkındaki araçlarını evlerine götürdü.