BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,68
ALTIN 2.400,98
HABER /  GÜNCEL

Azeri mevkidaşıyla görüştü

Kafkasya turu kapsamında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gelen Fransa Cumhurbaşkanı François Nicolas Hollande Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’le b...

Abone ol

Kafkasya turu kapsamında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gelen Fransa Cumhurbaşkanı François Nicolas Hollande Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’le bir araya geldi.
Görüşmeler sürecinde taraflar arasında görüş alışverişi yapıldığını belirten Aliyev, “Fransa-Azerbaycan dostluk ilişkilerinin gelişimi ile ilgili görüşmeler yaptık. Bugün heyetlerinin katılımıyla biz bu görüşmeleri sürdürüyoruz. İkili gündemimiz çok geniş, birçok meseleyi kapsıyor, her bir yönde karşılıklı anlayış var ve karşılıklı destek veriliyor. Bir daha sizi kalpten selamlıyorum. Eminim, ziyaretin çok güzel sonuçları olacak” ifadelerini kullandı.
Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande Azerbaycan’ın daha da geliştiğini söyleyerek, “Tüm alanlarda, neredeyse, biz bunun şahidi olduk. Azerbaycan’a ziyaretimiz sadece iki büyük şahsiyet, iki başkan arasındaki bir ziyaret değil, aynı zamanda bu, bizim işbirliğimizin gelecekte daha da geliştirilmesini öngören yolculuktur” diye konuştu.
Daha sonra ikili arasındaki görüşmede, uluslararası ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
(İHA)