BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Azerbaycana boyun eğdik

Uluslararası Özel Futsal Turnuvası'nda Azerbaycan şampiyon oldu!

Abone ol

İzmir'de düzenlenen Uluslararası Özel Futsal Turnuvası'nda Azerbaycan Türkiye'yi 6-5 lik skorla yenerek turnuvayı şampiyon tamamladı.

İzmir Gürsel Aksel Salon'unda oynanan karşılaşma çok çekişmeli anlara sahne oldu. İlk yarıda 2-0 sıfır öne geçen millilerimiz skoru koruyamadı. Azerbaycan önce beraberliği yakaladı, devre bitmeden bir gol daha bularak ilk yarıyı 3-2 önde tamamladı.

İkinci yarısı oldukça çekişmeli geçen maçta Azerbaycan, aradaki farkı koruyarak Türkiye'ye beraberlik şansı tanımadı. Zaman zaman tansiyonun yükseldiği maçta Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner, maç sırasında hakeme sözlü saldırıda bulununca kırmızı kartla cezalandırılarak tribüne gönderildi.

Azerbaycan'da ise Rizvan Ferzeliyev, rakibine yaptığı sert hareket sonucu kırmızı kartla oyundan çıkarıldı. Maçı 6-5 alan Azerbaycan, turnuvada oynadığı tüm maçları kazanarak kupayı evine götürdü.

Türkiye Futsal Milli Takım Teknik Direktörü Ömer Kaner, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Turnuva boyunca iyi maçlar çıkarttıklarını kaydeden Kaner, dünya sıralamasında ilk 15 içinde yer alan Azerbaycan ve Hollanda gibi takımlarla mücadele etmenin takım açısından iyi bir tecrübe olduğunu kaydetti.

Kaner, bu tür turnuvalara katılarak 2008 yılında düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na daha hazır hale geleceklerini belirtti.