BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.399,52
HABER /  MEDYA

Aylin Şallı kimdir SMS oylamasında kaçıncı

Aylin Şallı kimdir Survivor gönüllüler takımının en zayıf halkası olarak görülüyor. Konseyde elenmesi için adının hiç yazılmamasına rağmen Aylin Şallı, bu akşam ünlüler SMS oylama sonucunda göre Survivor'dan elenen isim olabilir.

Abone ol

Aylin Şallı kimdir Survivor'dan eleniyor mu? Survivor gönüllüler takımınının en zayıf halkası olarak görülen Aylin Şallı, bu geceki Survivor gönüllüler SMS oylaması sonucuna göre Survivor'dan elenen isim olabilir. İsminin takım arkadaşları tarafından hiç yazılmamasına rağmen Aylin Şallı için Survivor ateşi bu gece sönebilir.

AYLİN ŞALLI KİMDİR SURVİVOR'DAN GİDİYOR MU?

Aylin Şallı kimdir, kaç yaşındadır ve asıl mesleği nedir. Survivor gönüllüler takımında olan Aylin Şallı için artık seçim zamanı geldi. Survivor'un en sessiz isimlerinden biri olan Aylin Şallı adada seçimi yapmak zorunda.Takım arkadaşları tarafından yarışmadaki performansı pek beğenilmese de Aylin Şallı yarışmanın iddialı isimlerinden. Nihal Candan ile iyi anlaşan Survivor Aylin'in güzellik yarışmasından derecesi var.

AYLİN ŞALLI KİMDİR SURVİVOR'UN DERECELİ GÜZELİ POZLARINA BAKIN

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Aylin Şallı oyunculuk eğitimi almıştır. Boyu 180 cm olan Aylin'in kilosu ise 58.  2015 Best Model Of Turkey'e katılan Aylin yarışmada üçüncü oldu. Aynı yarışmada birinciliği Yağmur Ayrık ile Yılmaz Kunt kazanmıştı. 7 Şubat 2016'da başlayan Survivor'ın Gönüllüler takımında yer alan Aylin yarışmada iddialı olduğunu dile getiriyor.