BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.403,65
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman'ın listesindeki 4 yerli

Şampiyonluk hesapları yapan Aykut Kocaman ve yönetim yeni sezonun planlanlamasını da yapıyor...

Abone ol

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın, milli oyuncular Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Sezer Öztürk ve Yiğit İncedemir’in kadroya dahil edilmeleri için rapor vereceği ifade edildi.

Fenerbahçe Yönetimi önümüzdeki salı gününden itibaren yerli transferi için düğmeye basıyor. Milliyet'ten Yusuf Kobal imzalı habere göre Kocaman’ın vereceği listede Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam, Manisaspor’dan Yiğit İncedemir ile Eskişehirspor’da forma giyen Sezer Öztürk bulunuyor.

CEYHUN'UN BONSERVİSİ 1 MİLYON EURO

Sarı-lacivertli teknik adamın, A Milli Takım forması da giyen bu oyuncuların sezon sonunda kadroya dahil edilmeleri için ısrarlı olduğu ve bu konudaki kararlılığını yönetime ileteceği kaydedildi. Selçuk ve Yiğit’in sezon sonunda serbest kalacak olmaları, sezon sonu bitecek sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunan Ceyhun’un da 1 milyon euro karşılığında transfer edilme şansı olması toplam maliyet açısından Fenerbahçe’nin iştahını kabartıyor. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi olan Sezer için ise Eskişehirspor’un yaklaşık 5 milyon euro bonservis isteyeceği hesap ediliyor.

SEMİH VE UĞUR BORAL'A ONAY

Bu arada devre arasında Alex’le 2 yıllık nikah tazeleyen sarı-lacivertli yönetimin, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Semih Şentürk ve Uğur Boral’la kısa süre içinde masaya oturacağı ifade edildi. Aykut Kocaman’ın bu oyuncularla ilgili olumlu görüş içinde olduğu vurgulandı.