BIST 10.277
DOLAR 32,28
EURO 34,74
ALTIN 2.395,32
HABER /  GÜNCEL

Aykut Kocaman Rıdvan Dilmen'e kızdı

Aykut Kocaman kadın taraftarların çıkardığı sesleri 2010 Dünya Kupası'nda çalınan vuvuzelaya benzeten Dilmen'e tepki gösterdi.

Abone ol

41 bin kadın ve çocuk taraftar Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ı büyüledi. Bu kadar çok taraftarı beklemediğini itiraf eden Kocaman, duygularını da "İçeri girip tribünleri görünce acaip derece motive olduk. Sadece ben değil herkes kalabalık karşısında çok duygusal anlar yaşadı" sözleriyle anlattı.

Koç Grubu Onursal Başkanı Rahmi Koç'un yaptığı Promat Matbaası'nın 20.yılını kutlama günü ve müze açılışına katılan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kadın taraftarlara yönelik eleştirilere üzüldü.

KEŞKE DEMESEYDİ

Rıdvan'ın vuvuzela tespitine sitem eden Kocaman, eski takım arkadaşına "Hiç olmadı. Keşke demeseydi. Çünkü bu maçın sesi tarihe geçecek kadar özeldi" sözleriyle itiraz etti.

HAKEME TEPKİ

Semih'in nizami gölünü vermeyen hakeme de tepki gösteren Kocaman, üzüntüsünü böyle dile getirdi:

"Biz geçen yıldan beri çok emek veriyoruz birşeyleri kazanma adına. Böyle birkaç saniye içinde büyük kayıplarımız olunca da hayal kırıklığı yaşıyoruz. Ama o hayal kırıklıkları bazen muhteşem tablolar karşışında yerini mutluluğa bırakıyor."