BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ayışığı Luna Park'ta 5 yeni eğlence

Kayseri Ayışığı Luna Park Sosyal Yaşam Merkezi, bu sene bünyesine kattığı 5 yeni eğlence makinesi ile vatandaşları ağırlıyor.

Abone ol

Ayışığı Luna Park Sosyal Yaşam Merkezi, 2010 yılı içerisinde, vatandaşlara yönelik birçok yenilik ile hizmet vermeye devam ediyor.

Özellikle gençlerin ilgisini çeken Discovery isimli eğlence makinesi, 90 derecelik açı ile kendi ekseni etrafında dönerek adrenalin tutkunları için vazgeçilmez oluyor.

24 metre yüksekliğe çıkabilen bu cihaz hakkında bilgiler veren Ayışığı Luna Park Sosyal Yaşam Merkezi Genel Müdürü Selahattin Asma, yapılan yeniliklerle sadece halkın daha iyi vakit geçirmesini sağlamaya çalıştıklarını belirterek, bundan sonra da her yıl yeni bir cihaz getireceklerini bildirdi.

Asma, vatandaşların ilgisinin büyük olduğunu ancak ulaşım konusunda sıkıntılar yaşadıklarını dile getirerek, sosyal yaşam alanı içerisinde 23:30'dan sonra ulaşım aracı bulunmadığı için verim alamadıklarını kaydetti.

"Yapılacak birçok yenilik var fakat belediyemizden de destek bekliyoruz" diyen Asma, Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ederek vatandaşlara hizmet vermek istediklerini dile getirdi.

Öte yandan Asma, yine gençler için getirilen 5 boyutlu projeksiyon destekli oyun konsolunun da adrenalin tutkunları için etkileyici olduğunu belirtti.