BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Ayeri, Ilıcak'ı yerden yere vurdu

Burhan Ayeri'den Nazlı Ilıcak'a eleştiri. Ayeri, Yeni TCK'yı savunan Ilıcak'ı yerden yere vurdu. Ayrıca Ayeri Savaş Ay'a da patladı.

Abone ol

Akşam yazarı Burhan Ayeri, Yeni TCK'dan yana tutum sergileyen eleştirdi. Ayeri, Ilıcak'ın tutumuna çok şaşırdı. Ayrıca Savaş Ay'ı da utunmadı.

Yasakların acısını çok iyi bilen Nazlı Hanım'ın a takımı'ndaki tutumunu görünce şaşırdık. 'Yeni TCK medyaya nasıl yansıyacak' başlıklı tartışmada, gazeteciliği yapılamaz hale getiren değişiklikleri savunan tek 'Sarı basın kartı sahibi' idi. Türkiye'yi dünyanın en kalabalık 'Mahkum gazeteciler cezaevi rekoru'na ulaştıracak bir gelişmeyi nasıl savundu, aklımız ermiyor. Eğer bunları Recep Tayyip Erdoğan Hükümeti değil de, kazara bir başkası yapsaydı, parça parça ederdi.

atv'deki tartışmaya İstanbul'da batan, LPG taşıyan Ro-Ro gemisi ağırlığını koydu. Savaş Ay'ın habercilik tarafı ağır basınca ele alınan konunun ciddiyeti kayboldu. Ay'ın başında bulunduğu 'Merkez Haber Ajansı'nın şovunu, bir yerde de reklamını izlemeye başladık. Anlayacağınız böyle bir organizasyon, düzenleyicisinin eliyle ratingini, dolayısıyla ciddiyetini kaybetti...

YAZI:Burhan AYERİ
AKŞAM