BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Aydın Doğan'a kelepçe taktılar şok manşet

Güneş gazetesi, bugün Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ı elleri kelepçeli bir fotomontaj ile manşetine taşıdı.

Abone ol

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir TV programında Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan için söylediklerine sözler ile başlayan polemik devam ediyor. Güneş gazetesinin bugünkü manşeti büyük tepki topladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında Aydın Doğan'ın kendisine, "Öyle dönemler oldu ki, biz hükümet getirdik, hükümet götürdük" dediğini anlatmıştı.

AYDIN DOĞAN, ERDOĞAN'I YALANLADI

Aydın Doğan ise sahibi olduğu Hürriyet gazetesinde cumartesi günü Erdoğan'ı yalanladı. Doğan, "Hayatım boyunca seçilmiş hiçbir lidere, hiçbir devlet insanına böyle veya bu manaya gelecek bir şey söylemedim. Asla söylemem" ifadelerini kullandı.

Daha önce Aydın Doğan'ın fotoğrafını peşmerge kıyafeti ile montajlayan, hatta DHKP-C logolu bere ile yaptığı Aydın Doğan fotomontajı yapan ve Yazı İşleri Müdürü 12 yıl hapis cezası ile yargılanan Güneş, bugün de Aydın Doğan'ı elleri kelepçeli bir fotomontaj ile manşete taşıdı.

aydin-doğana-kelepçe-taktilar!-skandal-manşet.jpg

Güneş gazetesindeki o haberin bazı bölümleri:

Hürriyetin 1. sayfasından yayınladığı mektupla temize çıkmaya çalışan Aydın Doğan, aynı gazetenin devrik yayın yönetmeni Ertuğrul Özkök tarafından yalanlandı.

Sahibi olduğu Hürriyet Gazetesi’nin 1. sayfasına yazdığı bir mektupla işlediği günahları inkâr etmeye kalkışan Aydın Doğan’ı bizzat kendi tetikçisi Ertuğrul Özkök yalanladı. Özkök, Sıradışı programında hem de Genel Yayın Yönetmenimiz Turgay Güler’e Refahyol Hükümetini neden ‘yıktıklarını’ açık açık itiraf etti. Doğan’ın tek derdi paracıklarıymış.

Açıkça yalan söyledi

Geçmişte hükümet kurup hükümet yıkmayı alışkanlık haline getiren Aydın Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yazdığı mektupta “Biz hiç bir zaman böyle bir şey yapmadık” diyerek açık açık yalan söyledi. Aydın Doğan’ın yalanını ise bizzat o dönem Hürriyet Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olan Ertuğrul Özkök kendi ağzıyla canlı yayında itiraf etti.

aydin-doğana-kelepçe-taktilar!-skandal-manşet.20150929113313.jpg

Mesele paracıklar

Aydın Doğan’ın tetikçisi Ertuğrul Özkök, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler’in sunduğu Sıradışı programında 28 Şubat darbesini neden desteklediklerini utanmadan anlattı. Özkök, “Bizim kavgamız Tansu Çiller’leydi. Erbakan ile derdimiz yoktu. Çiller bize ‘haksızlık’ yapıyordu” diyerek meselenin tamamen Aydın Doğan’ın paracıkları olduğunu açıkça itiraf etti. Hürriyet’in attığı bütün manşetlerden sorumlu olduğunu söyleyen Ertuğrul Özkök’ün en çarpıcı cümlesi ise “Her şeyi ben yaptım, patronum Aydın Doğan’ın hiçbir suçu yok” cümlesi oldu.

aydin-doğana-kelepçe-taktilar!-skandal-manşet.20150929113331.jpg