BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,10
ALTIN 2.526,45
HABER /  GÜNCEL

Ayak kokusuna son veren ilaç

familywab mantar ve koku tedavisine yardımcı etkili çorabı sayesinde insanlar bu yaz ayak kokusu ve mantar hastalıkları ile ilgili bir telaşa düşmeyecek.

Abone ol

Özel micromodal ipliklere ile üretilmiş olan bu çorap uygun ortamda kuvvetli mikrop öldürme özelliği olan familywab maddesi ile fikslenmiştir. Bu madde sayesinde uygulandığı üründe arınık bir ortam oluşturması nedeniyle, mantar ve koku oluşmasını sağlayan bakterilerin çoğalmasını ve yaşamasını engeller ve kullanıldığında ayağa rahatlık ve ferahlık hissi verir. FAMILYWAB etkinliği analitik laboratuarlarda antibakteriyel etkinlik testinden geçirilmiş Sonuçlarda %100 istikrarlı koruma ve mevcut mantar ve bakterilerde azalma ve üremesini engelleme gözlenmiştir. Ayrıca insan cildine zarar verici bir özelliği olmadığı da saptanmıştır. Bunu yanında ürün 30 yıkamaya kadar koruyucu etkisini yitirmemektedir.

ŞEKER HASTALARI VE SPOR
YAPANLARA BÜYÜK RAHATLIK


Famili A.Ş.’ nin bu yeni ürünü sayesinde şeker hastalarının da ayaklarında oluşan yaraların iyileşmesine yardımcı oluyor. Antiseptik özelliği sayesinde şeker hastalarında oluşan yaraların mantara dönüşmesi engellenerek uzun ve tedavisi güç olan komplikasyonların önüne geçilmektedir. Laboratuar testleri sırasında ürünle tanışan Şeker hastaları tarafından büyük sevinçle karşılanan bu ürünün Türkiye de piyasaya sürülmesi heyecanla bekleniyordu.

Spor salonlarına gidip fitness çalışması yapanların, futbol,tenis,basketbol, yüzme gibi değişik sporları yapanların hijyenik olmayan ortamlarda ayaklarının maruz kaldığı bakterilerine karşı da koruyucu etkisi nedeniyle şu anda piyasaya sürüldüğü ABD ve İngiltere de büyük rağbet görmüştür

FAMİLİ KOLEKSİYON SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA PROMOSYON SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

ABAY KUNANBAY CAD. ESEN APT 17/5-8 KAVAKLIDERE / ANKARA

TEL: 0 312 467 51 16 (3 HAT)
FAX: 0 312 467 51 26
E-MAİL: emrah@familywab.com