BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Axis ilk günde rekor kırdı

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen açılış gününde yüksek ziyaret oranı ile rekor kırdı

Abone ol

Sur Yapı ve Hayat Holding ortaklığıyla inşa edilen Kağıthane'nin ilk alışveriş merkezi 'Axis' kapılarını açtı. İlk günde 50 bin kişinin ziyaret ettiği Axis, Cendere Caddesi üzerinde yer alıyor.

250 milyon dolarlık yatırım değerine sahip Axis Kağıthane AVM'de 110 perakende mağazası bulunuyor. Modern mimarisi ile dikkat çeken Axis Kağıthane Alışveriş Merkezi açılış töreninde konuşan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas "Sur Yapı olarak AVM projemizi gerçekten ihtiyaç duyulan bir bölgede hizmete açıyoruz. 2013'te bir ve 2014'te de iki AVM daha açma hedefimiz var ve çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Axis ile yıllık 6 milyon ziyaretçi ve 300 milyon TL ciro hedefimiz var" diye konuştu.

BÖLGEYE KATKI SAĞLAYACAK

Yeni açılan tünellerle Mecidiyeköy'e 5 dakika, Beşiktaş ve Dolmabahçe'ye 10 dakikalık mesafede bulunan Axis Kağıthane Alışveriş Merkezi, 2 bin metrekarelik çocuk oyun alanı ve bowling salonu ile bölgenin eğlence ihtiyacını da karşılayacak. Açık ve kapalı otoparkları bulunan alışveriş merkezinin, civarındaki dönüşümlerin tamamlanması ile birlikte bölgeye ciddi katkı sağlaması öngörülüyor.