BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Avşar'ın rolünü Yeşilçay kaptı

Nurgül Yeşilçay, Handan İpekçi’nin ‘Çınarağacı’ isimli yeni filminde rol alacak.

Abone ol

Nurgül Yeşilçay, Handan İpekçi’nin ‘Çınarağacı’ isimli yeni filminde rol alacak. Handan İpekçi’nin rol için düşündüğü Hülya Avşar ayağını kırınca projeden çekilmişti.

Şener Şen ile yılsonunda “Koca Sinan” projesinde oynamaya hazırlanan Nurgül Yeşilçay, “Aşk ve Ceza” dizisinin tatile girmesi nedeniyle yaz aylarını da yine film çekerek değerlendirecek.

Yeşilçay 15 Temmuz’da Handan İpekçi’nin “Çınarağacı” isimli filminde rol alacak. Yeşilçay, filmde usta tiyatrocu Yıldız Kültür’ün 4 çocuğundan birini canlandıracak. İpekçi aynı rolü başka bir oyuncu kadrosuyla yapmayı planlamış ve Yeşilçay’ın rolünü Hülya Avşar’a önermişti. Teklifi alınca çok heyecanlanan Avşar, twitter sayfasına “Haziran’da galamıza bekleriz” yazmış ama kısa süre sonra ayağını kırınca İpekçi’ye projede rol alamayacağını belirtmişti.

Bu kez yengesi olacak

Filmin yeni kadrosunda boşanmış iki çocuklu bir kadını canlandıracak olan Yeşilçay’a eski kocası rolünde Nejat İşler eşlik edecek, diğer rollerde ise Meral Okay, Berna Laçin, Ragıp Savaş, Settar Tanrıöver, Ayda Aksel rol alacak. Ekip geçen pazar okuma provalarına başladı. Üç yıl önce “Belalı Baldız” dizisinden ‘abla - kardeş’i canlandıran Nurgül Yeşilçay ile Berna Laçin “Çınarağacı”nda ikinci kez buluşuyor. Bu kez Laçin, Yeşilçay’ın yengesi olacak. Filmde Ragıp Savaş ile evli olan Laçin, çaçaron bir gelin karakterini oynayacak