BIST 9.101
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,05
HABER /  SPOR  /  GALATASARAY

Avrupa'nın devleri Sinan Gümüş'ün peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Portolu futbolcuları izlemek için Galatasaray maçına gelen Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin scoutları, Sinan Gümüş'ü de listelerine aldı..

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi'de deplasmanda Porto'ya 1-0 kaybeden Galatasaray'da genç oyuncu Sinan Gümüş, Avrupa devlerinin radarına girdi.. Milliyet'in haberine göre Avrupa'nın dev kulüplerin scoutlarının özellikle Sinan Gümüş'ün performansından çok etkilendikleri ortaya çıktı.

DÜNYA DEVLERİ TAKİBE ALDI
Juventus, Atletico Madrid, Chelsea gibi dünya devlerinin Alex Telles ve Jesus Corona'yı takibe aldıkları ancak Galatasaray maçında bu futbolcularla beraber Sinan Gümüş'ün ismini not ettikleri öğrenildi.. Bu kulüplerin Sinan'ı özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında izlemeye devam edecekleri dile getirildi.

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA BİTİYOR
Sadece bu kulüplerin değil Portolu idarecilerin de Sinan Gümüş'ün durumunu araştırdıkları belirtildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 24 yaşındaki futbolcuyla ilgili sarı-kırmızılılar devre arasında harekete geçmeyi planlıyordu. Ancak Sinan'in Portekiz'de dikkat çekmesinden sonra bu görüşmelerin öne çekilmesi bekleniyor..