BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin'den Volkan Demirel paylaşımı!

Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu ve Gençlerbirliği'nde forma giyen Selçuk Şahin, kadro dışı bırakılan eski takım arkadaşları Volkan Demirel için destek paylaşımında bulundu.

Abone ol

Fenerbahçe'de Sportif Direktörü Damien Comolli ve teknik direktör Phillip Cocu'nun aldığı karar doğrultusunda takımda olması istenmeyen Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ve Nabil Dirar kadro dışı bırakıldı.

Comolli ve Cocu tarafından başkan Ali Koç'a sunulan rapor doğrultusunda takımdaki uyumu bozduğu ve istenilen çalışmayı yapmadıkları belirtilen futbolcuların uzaklaştırılmaları istendi. Başkan Ali Koç'un gerekli işlemlerin yapılmasını söylemesi üzerine oyuncular takımdan uzaklaştırıldı.

''BU SAFHADA KONUŞMAK YAKIŞMAZ''
Kadro dışı bırakılmasıyla ilgili ilk kez konuşan Volkan Demirel, ''Hayırlısı olsun. Yönetimin bir bildiği vardır. Bana bu safhada konuşmak yakışmaz yaşadıklarımı ben bilirim.'' ifadelerini kullandı.

EMRE'DEN VOLKAN PAYLAŞIMI
Öte yandan Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, kadro dışı bırakılan eski takım arkadaşı Volkan Demirel için bir paylaşımda bulundu. Emre Belözoğlu'nun, beğeni ifadesi bırakarak Volkan Demirel'le seramonide tokalaştığı görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşması birçok yoruma neden oldu.

SELÇUK ŞAHİN: KARDEŞ
Volkan Demirel'e Emre Belözoğlu'ndan sonra bir destek de Selçuk Şahin'den geldi. Gençlerbirliği'nde forma giyen Selçuk Şahin, eski takım arkadaşıyla birlikte olan fotoğrafını sosyal medyadan 'kardeş' notuyla paylaştı.

Kadro dışı bırakılan Nabil Dirar'dan olay paylaşım!