BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,78
ALTIN 2.433,01
HABER /  GÜNCEL

Avrupa'daki Türkler'in platformu

turkin.net, Avrupa'daki Türk İşletmelerinin platformu olup oto galericilerden inşaat firmalarına, acentalardan serbest çalışanlarına kadar herkesi internette buluşturuyor.

Abone ol

turkin.net, Avrupa'daki Türk İşletmelerinin en büyük ticaret platformu olup otogalericilerden inşaat firmalarına, seyahat acentalarından serbest çalışanlarına kadar tüm iş adamlarını internette buluşturuyor.

Şu anda Almanya'dan 10.000'in üzerinde Türk işletmesi (Almanya’daki Türk İşletmelerinin yüzde 20’si), sayfada müşteri olarak yer alıyor.. turkin.net bu işletmelere, en başarılı ve en güvenilir bir şekilde hizmet ediyor.

turkin.net’in Almanya’da elde ettiği sınırsız başarılar Almanya’nın en tanınan finans gazeteleri ve dergilerinde de yerini aldı. Örneğin „Handelsblatt“ ve „Focus-Magazin“ bunlardan sadece birkaçı.

Site yöneticisi Tunay Tiryaki, "Türkler için hazırlamış olduğum bu projeyle Avrupa’da yaşayan Türkler’in ve Türk işletmelerin birbirleriyle iletişim ve işbirliği kurmalarına yardımcı olmayı hedefliyorum. Amacım, Türk işletmelerini ve onların ürünlerini dünyaya tanıtmak, bu ürünlerin internet aracılığıyla satılmasına hizmet etmek ve müşterilerinin işletmelere ulaşmasında kolaylık sağlamaktır." diyor..

                             www.turkin.net