BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Avrupa Triatlon Şampiyonası’nda korkutan kaza

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen ve Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı Avrupa Triatlon Şampiyonası’ndaki bisiklet etabında yaşa...

Abone ol

Antalya’nın Alanya ilçesinde düzenlenen ve Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı Avrupa Triatlon Şampiyonası’ndaki bisiklet etabında yaşanan kaza, izleyenleri korkuttu.
Yarışlarda küçük bayanlar kategorisinde, yüzme etabının 2. turunun ardından bisiklet etabına geçen grup, Barış Manço Çocuk Parkı önünde bulunan keskin viraja girdi. Burada bir yarışmacı direksiyon hakimiyetini kaybedince, arkasından gelen grubun altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Macar yarışmacı ise arkadaşı kadar şanslı olamadı. Virajda dengesini yitiren ve yüzüstü düşerek yerde kalan sporcunun boynunun üzerinden, arkasından onu takip eden bir başka bisikletli geçti. Kazadan şans eseri yara almadan kurtulan ve gözyaşları içerisinde kalan yarışmacı bisikletini yerden kaldırıp yarışmaya tekrar dönmek istedi ancak başaramadı. Bisikletini alarak parkur dışına çıkan yarışmacı, sağlık kabinine yöneldi.
(İHA)