BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Avcılarda Ramazan coşkusu

11 ayın sultanı mübarek Ramazan Avcılar’da da şenliklerle ihya ediliyor.

Abone ol

11 ayın sultanı mübarek Ramazan tüm islam aleminde olduğu gibi Türkiye’nin Parlayan Yıldızı Avcılar’da da şenliklerle ihya ediliyor.

500’er kişilik 2 iftar çadırıyla, 100 nostaljik kulübesiyle ve Ramazan boyunca çeşitli animasyon gösterileriyle Parlayan Yıldız Avcılar’da Ramazan şenlikleri tüm hızıyla sürüyor. Halk arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en kuvvetli yaşandığı ay olan Ramazan ayı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Avcılar Meydanı ile Yeşilkent mahallesinde kurulan 2 iftar çadırıyla ve evlere teslim götürülen yardım paketleriyle yardıma muhtaç vatandaşlar sevindiriliyor.

Avcılar meydanı’nda ve Yeşilkent Mahallesinde kurulan 500’er kişilik iftar çadırlarında Ramazan boyunca her gün iftar yemeği verildiğini belirten yetkililer, iftar yemeklerine katılamayan 2 bin yoksul vatandaşa da evlerine teslim gıda yardımı yapıldığını ifade ettiler.

Bu arada Avcılar Meydanı’na kurulan 100’e yakın mini kulübede Avcılar halkının her türlü alış-veriş ihtiyacının karşılandığını belirten yetkililer, Avcılar halkına eski Ramazan nostaljisini yaşatmak amacıyla Ramazan boyunca iftar çadırlarında ve havuz çevresinde çeşitli animasyon gösterilerinin yapıldığını da ifade ettiler.
Avcılar Meydanındaki iftar çadırı çevresinde yapılan animasyon gösterilerinin halk tarafından büyük ilgi gördüğünü belirten yetkililer, ip cambazından sihirbazına, semah gösterisinden ünlü şarkıcısına kadar çeşitli animasyonların iftardan sonra geç saatlere kadar sürdüğünü ifade ettiler.