BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Auidi A4'te cazip fırsatlar

Doğuş Otomotiv-Audi, büyük ilgi gören A4 modelini, daha uygun kredi koşulları ve zenginleştirilmiş standart donanım paketleriyle satışa sunuyor.

Abone ol

Alman otomobil üreticisinin 2005 yılının ilk 10 ayında elde ettiği global başarının arkasındaki en önemli unsurların başında gelen Audi A4, ülkemizde de Mart ayından bu yana yeni marka kimliğini en iyi biçimde yansıtan "Single Frame" tasarım anlayışıyla yenilenen görünümüyle pazarlanıyor.

VW Group'un çatısı altında yer alan markaların bir çoğu tarafından kullanılan ve güvenilirliğini kanıtlamış 1.6 litre silindir hacimli, 102 HP güç üreten motorla donatılmış A4 modeli için Doğuş Otomotiv-Audi yeni bir kredi kampanyası başlattı. Garanti Bankası'yla birlikte düzenlenen bu kampanya kapsamında Doğuş Otomotiv-Audi, A4 1.6 modeli için 16 bin 790 YTL peşinat ve aylık 1028 YTL'lik taksitlerle 48 ayda araç sahibi olabilme imkanı sağlıyor. YTL dışında arzu edenlerin Euro olarak da kredilendirme olanağından faydalanacağı kampanya ile Doğuş Otomotiv-Audi, yine 48 ay boyunca ayda 487 Euro ve 10 bin 275 Euro'luk peşinatla A4 1.6'ya ulaşmayı daha cazip hale getiriyor.

Anahtar teslim satış fiyatı 34 bin 248 Euro olan A4 1.6, 2006 model yılıyla birlikte ülkemize zenginleştirilmiş donanım paketiyle birlikte ithal ediliyor. Bu donanım kapsamında sunulan güvenlik unsurları arasında 6 havayastığı, ESP ve EBD destekli ABS yer alıyor. Bununla birlikte tüm koltuklarda gergili emniyet kemerleri, otomatik klima, elektrikli camlar, Radyo Concert Müzik Sistemi, sürücü ve ön yolcu koltuğu yükseklik ayarları, gövde rengi tamponlar, elektrikli ayarlanabilir gövde rengi ısıtmalı dış aynalar, halojen sis farları, otomatik kararan iç ayna, alarm, deri direksiyon ve alüminyum cam çerçevesi de zenginleştirilmiş donanım kapsamında sunuluyor.

Kaynak: www.mynet.com