BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,05
ALTIN 2.283,62
HABER /  GÜNCEL

Atletico'nun yıldızı Cimbom'a yakın

Galatasaray'a yaz transfer döneminden bu yana peşinden koştuğu Jose Antonio Reyes'ten müjdeli haber geldi.

Abone ol

İspanyol spor gazetesi AS, Atletico Madrid'in İspanyol futbolcusu Jose Antonio Reyes'in, ara transfer döneminde Galatasaray'a gitmeye çok yakın olduğunu iddia etti.

''Reyes, Galatasaray'a bir adım kadar yakın'' ifadesini haberin başlığına çıkaran gazete, ''Reyes ile Galatasaray arasında ön anlaşma sağlandığını'' ileri sürdü.

Geçen yaz Galatasaray'a gitmek istemeyen İspanyol orta saha oyuncusunun, Atletico Madrid'de teknik direktör Gregorio Manzano ile tartışması ve ilk 11'de oynama şansı bulamaması üzerine fikir değiştiği ve sarı-kırmızılı kulüple görüşmelere başladığı öne sürüldü.

AS gazetesi, ocak ayındaki ara transfer döneminde Reyes'in Galatasaray'a gitmesine Atletico Madrid'in de sıcak baktığını ve kulüpler arasındaki müzakerelerin devam ettiğini yazdı.

Haberde, Reyes'in kontratı gereği bonservis bedelinin 12 milyon Avro olduğu ve herhangi bir kulübe gitmesi halinde transfer bedelinin yüzde 25'inin Benfica'ya verileceği de hatırlatıldı.

Galatasaray'ın Arda Turan'dan dolayı Atletico Madrid'den alacaklı olduğu ifade edilen söz konusu haberde, Reyes'in bonservisinin bir kısmının da kalan paradan düşülebileceği iddia edildi.