BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Atiye konserinde bıçaklar konuştu

Silifke'deki Atiye konseri sırasında iki grup arasında çıkan kavgada 16 yaşındaki genç can verdi

Abone ol

Mersin'in Silifke ilçesinde bu yıl 39'uncusu düzenlenen Uluslararası Kültür Haftası kapsamında önceki akşam ünlü şarkıcı Atiye sahne aldı. Konser, alanı dolduran gençlerin büyük coşkusuyla başladı.

Ancak kısa süre sonra alandaki iki grup genç arasında itişme yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma, tekme tokat kavgaya dönüştü. Oluşan izdiham nedeniyle bazı vatandaşlar ezilme tehlikesi geçirirken, kavga polislerin müdahalesiyle ayrıldı. Ancak konserin sonlarına doğru yeniden başlayan kavga da bu kez bıçaklar konuştu.

Sabah'tan Esma Okur'un haberine göre olayda, Ahmet Serdar Taş, Mehmet Seyfettin Sağyalvaç, İbrahim Enes Yanıktaş ve Özgür Yaman çeşitli yerlerinden bıçaklandı. Yaralılardan Ahmet Serdar Taş, İbrahim Enes Yanıktaş ve Özgür Yaman hastaneye kaldırılırken, Mehmet Seyfettin Sağyalvaç ise konser alanında yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye götürüldü. Yaşanan gerginlik nedeniyle, Mersin'den gelen çevik kuvvet polisleri acil servis önünde önlemi alırken, yaralıların yakınları da içeriye alınmadı.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINDA

Yaralı gençlerden durumu ağır olan 16 yaşındaki Özgür Yaman, ilk müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken, yolda öldü. Diğer 3 yaralı gencin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi. Polis ekipleri, konuyla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.