BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,89
ALTIN 2.433,79
HABER /  MEDYA

Ateş'ten MHP'li muhaliflere ekran daveti

Habertürk Ankara Temsilcisi Veyis Ateş, MHP'de genel başkanlık yarışına girecek üç adaya canlı yayın teklifi yaptı. Ateş'in twitter'dan yaptığı çağrıya şimdilik cevap veren tek isim ise Sinan Oğan oldu.

Abone ol

Gazeteci Veyis Ateş, MHP lideri Bahçeli'ye bayrak açan üç muhalife twitter üzerinden program daveti yaptı. Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın'a ortak canlı yayın teklifi götüren Ateş, program için de 18 Aralık akşamını önerdi.

MHP'de yarış iyice kızışıyor! Muhalifler, tüzük kurultayı için imza toplamayı sürdürürken, bugüne kadar bir araya gelmeyen üç isme Habertürk Ankara Temsilcisi Veyis Ateş, ortak program teklifi yaptı.

UNUTULMUŞ GELENEK

Bir dönem Türk televizyonların vazgeçilmezi olan ve özellikle seçim dönemlerinde aynı ekranda bir araya gelen liderler zirvesini, "muhalifler zirvesi" olarak değiştiren Ateş, "Bu bir davettir" başlığıyla Meral Akşener, Sinan Oğan ve Koray Aydın'ı canlı yayına davet etti. 

KİMLER KABUL ETTİ?

Ateş'in teklifini şu ana kadar kabul eden tek isim Sinan Oğan oldu. Ateş'in program önerisine yine twitter üzerinden cevap veren Oğan, "Davete icabet sünnettir" diyerek programa katılacağını duyurdu. Ateş şimdilik iki isimden daha cevap bekliyor.