BIST 9.680
DOLAR 32,41
EURO 34,45
ALTIN 2.488,61
HABER /  MEDYA

Ateşböceği 13.yeni bölüm fragmanı final mi yapacak?

Ateşböceği 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı final mi yapacak? Dün akşam 12.bölümüyle ekrana gelen Ateşböceği yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ateşböceği 13.bölüm fragmanı yeni bölüm tüm detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Nilay Deniz ile Seçkin Özdemir'in paylaştığı Ateşböceği dün akşam 12.bölümüyle ekranlarda olan Ateşböceği yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Herkes Ateşböceği'nin 13.bölümde final yapacağını konuşuyor. Peki gerçek ne?

Ateşböceği dün akşam 12.bölümüyle ekrana geldi. Artık aşkını içinde tutamayan Barış, Aslı'ya her şeyi itiraf etti. Sevgili olan ikili dün akşama damga vurdu. Peki Ateşböceği 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATEŞBÖCEĞİ 13.BÖLÜM FRAGMANI

Ateşböceği 13.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İddiaya göre kanal ile yapımcı dizi için sadece 13.bölüm anlaştı. Dizi pazar gününe alınınca işler reytinglere kaldı. Kanal ya da yapımcıdan konuyla ilgili açıklama henüz resmi bir açıklama gelmedi.

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜM NELER YAŞANDI?

Ateşböceği dün akşam 12.bölümüyle ekrana geldi. Emrah'ın Aslı'yı kaçırmasıyla deliye dönen Barış, Aslı'yı güvende tutmak için onun her zaman yanında olmasını ister. Bu durum Aslı'nın hoşuna gitse de , İlayda ve Barış'ın yakınlaştığı fotoğraflar Aslı'nın Barış'a inanmasını engeller. Aslı'nın soğuk tavırlarının sebebinin İlayda olduğunu farkeden Barış, artık daha fazla dayanamaz ve aylardır içinde yaşadığı duygular sonunda açığa çıkar.