BIST 10.173
DOLAR 32,28
EURO 34,98
ALTIN 2.446,32
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ataşehir'de kurumsal kimlik eğitimi

Ataşehir Belediyesi’nde “Kurumsal Kimlik ve İletişim” konulu eğitimler gerçekleştirildi.

Abone ol

Bir hafta süresince mesai saatinin bitiminin ardından gerçekleştirilen eğitimler alanlarında uzman öğretim üyelerince verildi.

İlk gününe Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile başkan yardımcılarının da katıldığı eğitimler belediyenin tüm birimlerinde çalışanları kapsadı. Birim müdürleri, şefler ve şef yardımcıları ile görev tanımlarına göre tüm personeli kapsayan eğitimler dönem dönem devam edecek.

Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Üsküdar, Ümraniye, Kadıköy ve Samandıra’dan ayrılan mahallelerden kurulan Ataşehir Belediyesi personelinin bu belediyelerden gelen personelden oluştuğuna dikkat çekti ve eğitim programlarının, “personelde kurumsal bir bilinç oluşturmak ve hizmet eden ile hizmet alan arasındaki iletişimi geliştirmek için düzenlendiğini” açıkladı.


İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nden sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Hizmet içi eğitimlerin dönem dönem devam edeceğini belirterek, “Ataşehir Belediyesi olarak bir kurumsal kültür oluşturmaya çalışıyoruz. Ayrıca çağdaş belediyecilik anlayışı içerisinde teknolojiyi en üst düzeyde kullanarak Ataşehirlilere hizmet vermek için eğitimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.