BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ataman: Emniyeti kastetmedim

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, “Can güvenliğimizden bahsederken emniyet teşkilatı için bir şey kastetmek istemedim” ded...

Abone ol

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, “Can güvenliğimizden bahsederken emniyet teşkilatı için bir şey kastetmek istemedim” dedi.
Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, “Ben, can güvenliğimizden bahsederken emniyet teşkilatı için bir şey kastetmek istemedim, aksine tam tersi. Son maçta iki tane özel çevik kuvvet görevlisi, benim sağımda ve solumda durdu. Emniyetimi sağladı, teşekkür ederim. Ne kadar tedbir alınsa da Efes ile şampiyon olduğumuzda bir grup Fenerbahçeli sahaya inerek yumruklu saldırı yaptı. Kulüp yöneticilerimiz Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan bir takım beklentilerin karşılanmasını bekliyor. Şu ana kadar karşılanmamış. Yönetim kararlarını bize dikta eder. Onlar da bizim yaşadıklarımızı takip ettiği için bu kararı aldı. Saygı duyuyoruz” diye konuştu.

"BİZE KULÜP OYNAYIN DERSE HER ZAMAN HER YERDE ÇIKAR OYNARIZ"
Kulübün kendilerine ’oynayın’ demesi durumunda her zaman her yerde çıkıp oynayacaklarını vurgulayan Ataman, “Seride durumu 3-3’e getirdiğimiz için gurur duyuyorum. Fenerbahçe şampiyon olduğunda ben gittim tek tek onları öptüm. Bu kez de yine aynı şeyi yaparım. Bir kulüp başkanı yüzlerce kişiyi sahanın içine dolduruyor, size küfür ettiriyor. Sıkıntılıyım” şeklinde konuştu.
Öte yandan milli takım antrenörlüğünü yapan Ergin Ataman görevi bırakma konusunda herhangi bir düşüncesi olmadığını da sözlerine ekledi.
(İHA)