BIST 10.694
DOLAR 32,22
EURO 34,93
ALTIN 2.427,78
HABER /  MAGAZİN

Atalay Demirci öyle acılar yaşamış ki...

Türkiye'yi güldürerek ülkenin yeteneği seçilen Atalay Demirci meğer dram dolu bir hayattan geliyormuş. Babasını kaybetmiş, yetimhanede büyümüş ve kanser atlatmış.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının galibi Atalay Demirci, dün akşam CNNTürk'te yayınlanan 5N1K programına konuk oldu.

Hep gülen yüzüyle ve pozitif enerjisiyle tanıdığımız Atalay Demirci'nin geçmişinde neler yaşadığını anlatmasını isteyen Cüneyt Özdemir, canlı yayında Türkiye'nin yeni yeteneğinin bilimeyen yaşamını izleyicilerle paylaştı.

İşte canlı yayında yaşanan diyalog:

Cüneyt Özdemir: Atalay sen hiç kendinden bahsetmedin. Ben ona dikkat ettim. Sen kimsin? Mesela nerede okudun? ben birşey duydum.Onu sana sormak istiyorum. Bugüne kadar dillendirmediğin birşey. Merak ediyorum, çocukluğun nerede geçti? Biraz bize kendini anlatır mısın?

Atalay Demirci: Aslında ben bunu sizinle aynı stüdyoda, sizin gözünüzün içine bakarak anlatmayı tercih ederdim. Ama kısaca özetleyeyim müsaade ederseniz...

Cüneyt Özdemir: Buyrun

3 YAŞINDA BABAMI KAYBETTİM

Atalay Demirci: Ben 1976 yılında doğdum. Babamı 3 yaşındayken maden ocağında kaybettim. Sonrasında çeşitli badireler atlattım diyeyim. Kısaca öyle özetleyeyim. Şu an evliyim. 2 çocuğum var. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi mezunuyum diyebilmeyi gerçekten çok isterdim size. Ama değilim. Yenimahalle Ticaret Lisesi mezunuyum. Tam o ara, ben liseyi bitirdikten sonraki dönemde ciddi bir rahatsızlık geçirdim. Kanseri atlattım. 2 yıllık bir tedavi süresinden sonra tekrar hayata tutunmak adına başka birşey yapmam gerekiyordu ve sahne o andan itibaren başladı benim için.

YETİŞTİRME YURTLARINDA BÜYÜDÜM

Cüneyt Özdemir: Peki Atalay öncesinde sen kendini pek anlatmak istemiyorsun ama yetimhanede büyüdüğün doğru mu?

Atalay Demirci: Evet. Yetiştirme yurtlarında büyüdüm ben. Oralarda yetiştim. Yani devletime çok şey borçluyum. Bunu da ben yarışma öncesinde de söyleyebilirdim.Yarışma sonrasında da söyleyebilirdim. bunu her platformda dile getirebilirdim. Ama istedim ki, bir başarı elde edelim.