BIST 10.538
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.473,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Atakentliler ölen üniversiteli için eylemde

Küçükçekmece Atakent mahallesinde 23 Eylül'de otomobil çarpması sonucu yaşamını yitiren üniversiteli için yol kapattılar.

Abone ol

Küçükçekmece Atakent Mahallesi sakinleri, trafik kazasında hayatını kaybeden üniversiteli Mustafa Kerim Özçetin'in(21) ölümünde ihmal olduğunu öne sürerek, yol kapatıp eylem yaptı.

Atakent Mahallesi sakinleri, üniversite öğrencisi Mustafa Kerim Özçetin'in 23 Eylül akşamı hayatını kaybettiği yolda toplanıp eylem yaptı. Yolu trafiğe kapatan üniversiteli Özçetin'in yakınları ve arkadaşları, basın açıklaması yaptı. Grup adına basın açıklamasını yapan Atakent Mahalle Muhtarı Münir Yağız, "23 Eylül gecesi hayatını kaybeden Mustafa'yı anmak ve bu yolda onun ölümüne sebebiyet veren ihmaller zincirine dikkat çekmek için toplandık. Bu kaza burada olan ilk kaza değildir ve bu gidişle de son olmayacaktır. Muhtarlık olarak daha önce yetkilileri uyarmıştık. Ancak hiçbir önlem alınmadı. Mustafa'nın hayatını kaybettiği geceden sonra buraya bir dizi önlemler yapıldı. Ancak alınan bu önlemler hala yetersizdir" dedi.