BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

ATA AÖF sonuçları 2018 sınav sonuç sorgulama sayfası TC ile giriş

AÖF sonuçları 2018 açıklandı mı, Atatürk Üniversitesşi 24-25 Şubat bütünleme. sınav sonuçları sorgulama sayfası erişime açıldı mı sorusu binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor.Daha önceki AÖF sonuçlarını 10 gün içinde açıklayan Atatürk Üniversitesi'nin ATA AÖF sınav sonuç ekranını bu haftra içinde erişime açması bekleniyor. Aöf sonuç bilgisi TC ve kullanıcı şifresi ile sorgulanacak.

Abone ol

ATA AÖF sonuç bilgisi için geri sayım başladı. Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı  binlerce öğrenci tarafından merakla bekleniyor. 24-25 Şubat AÖF sonuçlarının en geç 1 hafta içinde açıklanması bekleniyor. Atatürk Üniversitesi bütünleme sınav sonuç bilgisini öğrenciler TC numarası ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK: Sınav sonuçlarının geç açıklanmasıyla ilgili resmi bir açıklama yapan Atatürk Üniversitesi şu ifadelere yer verdi;

"Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır."

Daha önceki sınav sonuçları, sınavdan 10 gün içerisinde açıklanmıştı. Buna göre bu sınavın sonuçlarının da 15-20 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV SONUÇLARI SORGULAMA

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR: Erzurum Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi öğrencileri ATA AÖF sınav sonuçlarını ATA AÖF OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) girişi yaparak öğrenebilirler.

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin T.C. Kimlik No ve Parola bilgilerini girdikten sonra ata aof obs sistemine giriş yapılabilmektedir.