BIST 10.248
DOLAR 32,24
EURO 34,73
ALTIN 2.393,08
HABER /  GÜNCEL

Astsubay kaza şehidi

Çanakkale'de, meydana gelen trafik kazasında, görevden dönen Jandarma astsubay şehit oldu...

Abone ol

Çanakkale'de, meydana gelen trafik kazasında, görevden dönen Jandarma astsubay şehit oldu, bir kişi öldü, ikisi uzman çavuş 3 kişi yaralandı.

Çan İlçe Jandarma Komutanlığında Trafik Timi Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Halil İbrahim Akkoyun (35) ile Jandama Uzman çavuşlar Ferhat Erdoğdu ve İskender Alibeyler, dün Gelibolu Yarımadası'nda yapılan Çanakkale Savaşlarının 92. yıl dönümü törenlerinde görev aldıktan sonra, Çan ilçesine dönmek için yola çıktı.

Uzman Çavuş Erdoğdu'nun kullandığı jandarmaya ait araç, Atikhisar Barajı yakınlarında yoldan çıkarak, karşı yönden gelen Bilal Karagüzel (47) idaresindeki 34 ZN 1991 plakalı araçla çarpıştı.

Kazada, Jandarma Astsubay Akkoyun şehit oldu, diğer araç sürücüsü Karagüzel öldü.

Yaralanan Jandarma Uzman çavuşlardan Ferhat Erdoğdu Çanakkale Askeri Hastanesi, İskender Alibeyler ile diğer araçtaki Yücel Yaşar, Çanakkale Devlet Hastanesinde tedavi altında alındı.

Evli ve 2 çocuk babası olan şehit Astsubay Halil İbrahim Akkoyun'un cenazesi, Çanakkale Askeri Hastanesi önünde düzenlenen törenin ardından, toprağa verilmek üzere ambulansla memleketi Konya'ya gönderildi.