BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,03
ALTIN 2.324,05
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AŞT sahnesi tatil boyunca 4 bin öğrenciyi ağırladı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın (AŞT) öğrenciler için sömestr hediyesi olarak ücretsiz sahnelediği çocuk ve gençlik oyunları büyük ilgi gördü.

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı ikinci ders dönemine öğrencilerin yüksek motivasyon ile başlamalarını sağlamak amacı sömestre tatilinde ücretsiz tiyatro gösterimi yaptı. Öğrenciler çocuk ve gençlik oyunu gösterimlerine yoğun ilgi gösterdi. 23 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında, 6 farklı çocuk ve gençlik oyunu ile toplam 14 gösterim yapan AŞT önünde kuyruklar oluştu. Gösterimlerin hepsinde salon tamamen dolarken, tatil süresince yaklaşık 4 bin seyirci ağırlandı.

TİYATRO İLE GELECEĞE GÜZEL ADIM

AŞT Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür sömestr etkinliğinin çocuklar için sadece bir tatil hediyesi olmadığını belirterek, "Çocukların sanata bakış açılarına katkı sağlayabilmek, onlara tiyatro sanatının içinde olduklarını hissettirebilmek adına ülkemizin gelecek güzel günleri için de atılmış bir adım. Öğrencilerimizin oyunlarımıza yoğun ilgi göstermesi de bizi ayrıca mutlu etti. " diye konuştu.