BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Aslan’ın tek hedefi galibiyet

Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Real Madrid’e farklı şekilde mağlup olan Galatasaray, Mancini yönetiminde deplasmanda Juventus’u...

Abone ol

Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Real Madrid’e farklı şekilde mağlup olan Galatasaray, Mancini yönetiminde deplasmanda Juventus’u yenerek devler liginde yeni bir başlangıç yapmak istiyor.
Fatih Terim’in yerine teknik direktörlüğe getirilen İtalyan Roberto Mancini de yeni takımının başında çıkacağı ilk maçta, ülkesinden galibiyetle dönmeyi hedefliyor. Sezon başında Galatasaray Yönetimi’nin sürekli dile getirdiği, ’Avrupa’da Başarı’ parolası çerçevesinde sarı-kırmızılı takımın bugün oynanacak maçta tek hedefi mutlak galibiyet.
Real Madrid mağlubiyetini tamamen unutturmak isteyen sarı-kırmızılı futbolcular, İtalyan ekibi karşısında yeni teknik direktörleri Mancini ile 3 puanı hedefliyor. Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in görevden alınmasının ardından, sarı-kırmızılı takımda Terim’in yerine göreve getirilen İtalyan teknik adam Roberto Mancini de takımına güveniyor.
İtalyan futbolunun önde gelen isimlerinden olan Mancini’nin, dün düzenlenen basın toplantısında belirttiği gibi hücum futbolunun yanı sıra, Galatasaray’a defans futbolunu da benimsetecek.
Özellikle Real Madrid maçının ilk 30 dakikasında oynanan futbol taraftarları umutlandırırken, Galatasaraylı futbolcularda İspanyol ekibi karşısında alınan 6-1’lik mağlubiyeti unutturmak istiyor. Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Juventus ile Galatasaray arasında İtalya’da oynanacak mücadele TSİ 21.45’te başlayacak.
Zorlu maç öncesinde sarı-kırmızılı takımda Hamit Altıntop dışında eksik futbolcu bulunmuyor.
Galatasaray ve Juventus’un bu akşamki maçta sahaya çıkacak muhtemel ilk 11’leri şöyle:
JUVENTUS
Buffon, Bonucci, Barzagli, Chellini, Lichsteiner, Pogba, Vidal, Pirlo, Asamoah, Vucinic (Tevez), Quagliarella
GALATASARAY
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Selçuk, Melo, Aydın, Sneijder, Bruma, Drogba
(İHA)