BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Aslanı ateşe atacaklar

Galatasaray kurada seribaşı değil. Dev takımların yanı sıra dişine göre takımlar da var. Fenerbahçe daha şanslı.

Abone ol

Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda seribaşı olamadığı için Barcelona ve Arsenal gibi güçlü rakipler bekliyor. Fenerbahçe ise seribaşı olduğu için daha zayıf takımlarla eşleşecek ..

FENER'E KOLAY RAKİPLER

Turnuvaya 2. ön elemeden başlayacak Fenerbahçe'yi bu turda seribaşı olduğu için İsveç'ten Göteborg, Kıbrıs Rum Kesimi'nden Anorthosis, Finlandiya'dan Tampere, Letonya'dan Ventspils gibi son derece zayıf rakipler bekliyor.

Fenerbahçe favori olduğu bu turu geçtiği takdirde de Çek ekipleri Sparta Prag ve Slavia Prag, Portekiz'den V.Guimaraes ve Belçika'dan Standard Liege gibi takımlarla eşleşecek.

LİVERPOOL, BARCELONA, ARSENAL VE JUVENTUS

Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan girecek olan Galatasaray ise seribaşı olmadığı için çok güçlü takımlarla karşılaşacak. Sarı-kırmızılıları Liverpool, Arsenal, Barcelona, Juventus, Schalke, Shakhtar Donetsk ve Fiorentina gibi zorlu takımlar bekliyor.

ANDERLECHT VE BASEL DE ÇIKABİLİR

Galatasaray'ın seribaşı takımlar arasında Steaua Bükreş, Panathinaikos, Olympiakos, Anderlecht ve Basel gibi nispeten daha güçsüz takımlarla da eşleşme ihtimali bulunuyor.