BIST 9.510
DOLAR 32,60
EURO 34,82
ALTIN 2.492,98
HABER /  DÜNYA

Aslan’dan Timsah’a Serdar Aziz teklifi

Galatasaray, Bursaspor’un genç futbolcusu Serdar Aziz’i devre arasında renklerine katmak için takas teklifinde bulundu.<br/>Galatasaray’da S...

Abone ol

Galatasaray, Bursaspor’un genç futbolcusu Serdar Aziz’i devre arasında renklerine katmak için takas teklifinde bulundu.
Galatasaray’da Serdar Aziz aşkı bitmek bilmiyor. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkarak yoluna devam sarı-kırmızılı ekip, devre arasında takımını güçlendirmek istiyor. Sezon başından beri defans hattında sıkıntı çeken Galatasaray, Bursaspor’dan Serdar Aziz’i transfer etmek için bir kez daha harekete geçeceği iddia edildi. Sarı-kırmızılıların Aziz’e bonservis ücreti ödemek istemediği ve yeşil-beyazlı kulübe takas teklifinde bulunulacağı öğrenildi. Bu sezon yabancı kontenjanına takılan ve kadroya giremeyen Nordin Amrabat ile birlikte yine forma şansı bulmakta zorlanan Engin Baytar’ın Bursaspor’a önerileceği belirtildi.
Bursaspor cephesi ise, Arjantinli yıldız Pablo Batalla’nın ardından Serdar Aziz’in satılması durumunda taraftarın tepkisini üzerlerine çekmekten korkuyor. Ayrıca yeşil-beyazlı yönetimin Galatasaray’dan gelecek takas teklifine sıcak bakmadığı ve Serdar için bonservis parası talep edeceği vurgulandı.
Öte yandan Teknik Direktör Christoph Daum’un, Amrabat’ı takımda görmek istediği öğrenildi. Daum’un Engin konusunda ise, disiplinsiz hareketleri sebebiyle kararsız olduğu belirtildi.
(İHA)