BIST 10.177
DOLAR 32,38
EURO 34,79
ALTIN 2.406,29
HABER /  GÜNCEL

Aşkını ilan ederken ölüyordu

Bursa'da buluştuğu kız arkadaşına “Seni ölesiye seviyorum” diyerek denize atlayan 20 yaşındaki genç, az daha ölüyordu.

Abone ol

Bursa Osmangazi İlçesi'nde oturan 20 yaşındaki Ömer Gözekinci, 3 ay önce tanıştığı ve aile arasında söz kesmeye hazırlandıkları sevgilisi 17 yaşındaki M.K ile buluşmak için öğle saatlerinde Mudanya’ya geldi.

SENİN İÇİN ÖLÜRÜM DEDİ ATLADI
Mudanya Mütareke Evi yakınındaki Kıyı Restorant’ta buluşan genç sevgililer, bir süre deniz kenarında sohbet etti. Alkollü olduğu öğrenilen Ömer Gözekinci, sevgilisine, “Seni ölesiye seviyorum. Senin için ölümü bile göze alırım” diyerek elbiseleriyle birden denize atladı. Sevgilisinin şaka yaptığını sanan M.K., Gözekinci’nin suda batıp çıktığı görünce çevredekilerden yardım istedi.

AZ KALSIN BOĞULUYORDU
Yardıma koşan vatandaşlar, yüzme bilmediği belirlenen Gözekinci’yi denizden çıkardı. Çok su yuttuğu belirlenen Gözekinci, çağırılan ambulansla Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesi bulunmayan ve bir cam seramik fabrikasında çalışan Gözekinci, “Aynı işyerinden tanışıyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz. Yakında yüzük takacağız. İntihar gibi bir niyetim yoktu. Sadece sevgimi göstermek istedim” dedi.